The Pearl Of Mauritius 0,7l 42%

Kategorie:

Popis

The Pearl Of Mauritius je prémiový kořeněný rum, který je známkou neuvěřitelné kvality a sofistikovanosti. Pochází z exotického ostrova Mauricius, kde je vyráběn z nejlepší pálivé třtiny.

Tento rum má průzračnou zlatavou barvu s jemným leskem, který odhaluje jeho dokonalou čistotu. Jeho aroma je plné nádherných tónů karamelu, divokých bylin a tropického ovoce, které se skvěle spojují v harmonickou symfonii chutí. Chuť je sametově jemná s lehkým nádechem vanilky a koření, které zanechává dlouhotrvající dojem.

Rum má střední sílu 42%, což znamená, že má příjemnou rovnováhu mezi jemností a jasnými tóny. Skvěle se hodí k pití samotnému nebo jako součást cocktailů.

The Pearl Of Mauritius je dodáván v elegantní láhvi o objemu 0,7l. Balení je navrženo tak, aby odráželo luxus a prestiž tohoto úžasného nápoje. Láhev je zdobena sofistikovaným logem a etiketou, která je příjemná na dotek.

Stručně řečeno, The Pearl Of Mauritius je skvost mezi různými druhy rumu, který zaručeně uspokojí příznivce tohoto nápoje. Je to skvělý nápoj, který bude skvělým společníkem během speciálních příležitostí nebo klidných večerů. Poskytne vám jedinečný zážitek plný luxusu a exotiky.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Litchquor

Země

Mauricius

Země lahvování

Mauricius

Obsah alkoholu %

42

Styl zrání

Tropické

Barva

Tmavě jantarová

Objem

0.7 l

Chuť

Vanilka,, Cukrová třtina,, Ořechy