Plantation 20th Anniversary XO 0,7l 40% + 2x sklo GB

Kategorie:

Popis

Plantation 20th Anniversary XO je prémiový rum, který oslavuje 20 let vynikajícího řemesla a dedikace ve výrobě tohoto jedinečného nápoje. Tento rum pochází z Barbadosu a při své výrobě prošel procesem dvojitého zrání – nejprve zrálo v tropickém klimatu na Barbadosu a poté ve Francii v sudech po konjaku, což mu dodává svůj charakteristický jemný a bohatý chutě.

Při konzumaci tohoto rumu si můžete vychutnat komplexní paletu chutí, včetně exotického ovoce, vanilky, kokosu a dřeva s jemnou stopou kouře. Jeho aroma je stejně působivé s nádechem vanilky, banánů a koření.

Balíček obsahuje 0,7l láhev Plantation 20th Anniversary XO s alkoholovým obsahem 40%, což je ideální pro ty, kteří hledají vyvážený, ale silný rum. Kromě toho tento produkt také zahrnuje dva luxusní skleněné poháry, které jsou perfektně navrženy pro degustaci tohoto skvělého rumu.

Obdržíte také elegantní dárkovou krabici, což činí tuto sadu ideálním dárkem pro milovníky rumu nebo pro ty, kteří se chtějí seznámit s prémiovými rumy. Dopřejte si nebo svým blízkým tento výjimečný rumový zážitek s Plantation 20th Anniversary XO.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Plantation Rum

Země lahvování

Francie

Země

Barbados

Destilerie

West indies Rum Distillery

Obsah alkoholu %

40

Způsob destilace

Pot Still, Column Still

Typ

Melasa,, Anglický

Styl zrání

Kontinentální,, Tropické

Styl

Golden,, Blend

Barva

Jantarově zlatá

Doba zrání

10 – 15 let

Zrání / typ sudu

Cognac Ferrand,, Bourbon

Objem

0.7 l

Chuť

Vanilka,, Banán,, Kokos,, Čokoláda,, Mango