Navy Island Port Cask Finish Cask Strength

Kategorie:

Popis

Navy Island Port Cask Finish Cask Strength je exkluzivní rum, který dostal své jméno podle malého ostrůvku umístěného v blízkosti přístavní města Port Antonio na Jamajce. Tento obratně vyrobený rum je výsledkem kombinace několika vybraných tuzemských rumů, které byly pečlivě vybrány pro svůj jedinečný charakter.

Tento cask strength rum je dále vyzrálý v portských sudech, které mu dodávají další vrstvu komplexnosti a hloubku chuti. Má kouřovou až kořenitou chut’ doprovázenou náznaky červeného ovoce a karamelu poskytovanými portským sudem. Navy Island Port Cask Finish Cask Strength je silný rum s alkoholovým obsahem přes 50%, který se nejlépe popíjí samotný, aby mohl být plně oceněn jeho bohatý a komplexní profil chutí.

Baleno v elegantní láhvi zdobené námořnickými motivy, tento rum je opravdovou pochoutkou pro milovníky rumu a ideálním dárkem pro sběratele nebo někoho, kdo si rád vychutnává prémiové destiláty. Objevte tento výjimečný rum a nechte se unést na krátkou dovolenou do exotického světa karibského ostrova přímo u vás doma.

Naše hodnocení