Zvýhodněný set = 1 ks Worthy Park Reserve + 1 ks Hampden 8 Y.O.

Kategorie:

Popis

Tento výhodný set obsahuje dvě lahve prémiového rumu z Jamajky. Užijte si explosion karibských chutí s jedinečným Worthy Park Reserve a osmiletým rumem Hampden. Tyto rumy jsou vyrobeny dvěma z nejprestižnějších destilérií na Jamajce.

1 ks Worthy Park Reserve: Tento rum je výsledkem dlouholeté tradice a hrdé dědictví Worthy Park destilérka. Odráží unikátní styl a charakter rumů Worthy Park, které jsou známy svou plnou chutí s tóny tropického ovoce, koření a karamelu.

1 ks Hampden 8 Y.O.: Hampden 8 Y.O. je osm let stár rum s bohatými tóny ovoce, dřeva a koření, vyráběný v jedné z nejstarších destilérií na světě. Tento rum je produktem tradiční ruční výroby, která se na jamajské destilérce Hampden používá již více než 250 let.

Oba rumy jsou ideální pro pití samotné, ale také se hodí do smíšených drinků. Tento set je perfektním dárkem pro každého milovníka rumu nebo skvělým začátkem pro ty, kteří chtějí začít objevovat svět jamajských rumů. Ušetřete si nákupem tohoto setu a vychutnejte si neodolatelné chutě Jamajky.

Naše hodnocení