Ron Zacapa La Pasión Heavenly Cask Collection 0,7l 40%

Kategorie:

Popis

Zdaleka nejnovější přírůstek do řady prémiových rumů Ron Zacapa je La Pasión Heavenly Cask Collection, která je představována v balení o objemu 0,7 l a obsahuje alkoholu 40%. Tento luxusní rum, který je třpytivě zlatý a jemně aromatický, vás okouzlí svými bohatými a komplexními chutěmi.

Ron Zacapa La Pasión je pečlivě vytvořený z těch nejlepších zrn cukrové třtiny a následně zraje ve speciálních sudech, tzv. „nebeských sudech“ po dobu minimálně 12 let. Během tohoto procesu je rum vystaven extrémním teplotám a vlhkosti, což mu dodává jeho jedinečný charakter a hloubku chuti.

Voní po sladkých tónůch tropického ovoce, medu a koření se stopou dubu, zatímco chuť si zachovává svou dokonalou rovnováhu mezi sladkostí a hořkostí s jemnými náznaky karamelu, vanilky a skořice.

Samotná láhev je skutečným klenotem, který podtrhuje sofistikovanost tohoto rumu. Vyrobená ze skla a zdobená elegantním logem a detaily, které odrážejí kvalitu a prestiž značky Ron Zacapa.

Při servírování doporučujeme tento vynikající rum podávat samotný, popřípadě na ledu, aby se plně projevily jeho bohaté a komplexní chutě. Ron Zacapa La Pasión Heavenly Cask Collection je skvělým dárkem pro milovníky rumu a jistotou pro ty, kteří si chtějí dopřát něco opravdu speciálního.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Zacapa

Země

Guatemala

Obsah alkoholu %

40

Zrání / typ sudu

Pedro Ximenez Sherry Finish

Objem

0.7 l