Zvýhodněný set = 1 ks Navy Island XO Reserve + 1 ks Blackwell

Kategorie:

Popis

Tento zvýhodněný set obsahuje dva prvotřídní druhy karibských rumů, Navy Island XO Reserve a Blackwell, za výhodnou cenu.

Navy Island XO Reserve je prémiový rum pocházející z Jamajky. Je složen z precizně vybraných destilátů vyrobených ve vysoce ceněných jamajských palírnách. Tento rum je zraje v sudech z amerického dubu, což mu dává jeho charakteristickou chuť a aroma. Navy Island XO Reserve je považován za prémiový blend s plným a balancovaným profilem, který je pečlivě laděný pro vrstvení a hloubku chuti.

Druhým rumem v setu je Blackwell, který je také původem z Jamajky. Tento tmavý zlatý rum byl vyvinut s bezprecedentní péčí a pozorností k detailům. Blackwell představuje dokonalou rovnováhu mezi tradičními a současnými prvky výroby rumu. Jeho těžké, tělovité aroma odráží svou hlubokou a komplexní strukturu s výraznými tóny tropického ovoce, melasy a koření.

Tento set dvou rumů poskytuje skvělou příležitost rozšířit vaši sbírku prémiových alkoholů, nebo sloužit jako elegantní dárek pro milovníky rumu.

Naše hodnocení