Ron Zacapa Centenario XO 0,7l 40% + miniatura

Kategorie:

Popis

Ron Zacapa Centenario XO je luxusní výběrový rum z Guatemaly. Je produkován přírodní fermentací z třtinového cukru a následně zraje po dobu minimálně 6 let v oceánské výšce 2300 metrů nad hladinou moře, kde vládne ideální klima pro zrání tohoto ojedinělého rumu. Zrání v těchto podmínkách zaručuje mimořádně jemnou a vyváženou chuť.

Ron Zacapa Centenario XO se vyznačuje tmavě jantarovou barvou a vůní hořké čokolády, sušeného ovoce a lehkými květinovými tóny. Chutná po ovoce, medu, stejně jako po vanilce, mandlích a překvapivě také po dřevě. Tento rum je určen pro opravdové znalce a milovníky rumu.

Tento lahodný rum je dodáván v elegantní lahvi o objemu 0,7l s procentuálním obsahem alkoholu 40 %. Na etiketě najdete znak luxusu – holografický znak XO, který značí “extra starý” rum. Úžasnou a precizní výrobou se tento rum stal jednou z nejlépe hodnocených značek na světě.

Kromě lahve plné velikosti je součástí balení i miniatura rumu Ron Zacapa Centenario XO. Ta je ideální pro degustaci tohoto luxusního rumu bez nutnosti otevření hlavní lahve, nebo jako originální dárek pro milovníky rumu.

Ron Zacapa Centenario XO je skutečnou lahůdkou pro všechny, kteří chtějí ochutnat jeden z nejlepších rumů světa, a miniatura nabízí možnost tuto unikátní chuť rozšířit dále.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Zacapa

Země

Guatemala

Obsah alkoholu %

40

Objem

0.7 l

Chuť

Karamel,, Čokoláda,, Vanilka,, Tabák