Rum Shark Belize Cognac Finish

Kategorie:

Popis

Rum Shark Belize Cognac Finish je vysokokvalitní lahůdka pro příznivce silných alkoholických nápojů. Pochází z Belize, tropického ráje střední Ameriky, který je známý svým jedinečným řemeslem výroby rumu. Pro tento speciální rum bylo využito destilátů z místních cukrovarů, které byly pečlivě zrazeny a poté dokončeny ve vybraných sudech po koňaku.

Rum Shark Belize Cognac Finish představuje dokonalou harmonii sladkých, ovocných a kořenitých tónů, které jsou podtrženy lehkým nádechem jemné dubové hořkosti. Jeho chutě jsou ještě prohloubeny díky procesu dozrávání v sudech, kde předtím zrál koňak. To mu dodává bohatou a komplexní chuťovku plnou tónů hroznu, vanilky a koření.

Jemný rum s koňakovým finishem má bohatou a hlubokou ámbarovou barvu s jemným zlatavým nádechem. Má silnou, ale hladkou strukturu a jemně pikantní doznívání v ústech. Rum Shark Belize Cognac Finish je ideální pro pomalé popíjení a relaxaci, nejlépe čistý nebo na ledu. Mohl by být také skvělým darem pro milovníky rumu se zálibou v objevování nových a neobvyklých chutí.

Naše hodnocení