Plantation Single Cask Fiji 2011 Marsala

Kategorie:

Popis

Plantation Single Cask Fiji 2011 Marsala je unikátní rum s originálními a exotickými chutěmi a vůněmi danými místem svého původu – ostrovem Fiji. Tento rum prošel procesem dvojitého zrání, kdy začíná v ex-bourbonových sudech na Fiji a je dokončen ve Francii v sudech po Marsala vínech, což mu dodává jeho jedinečný charakter.

Své vpustné aroma vděčí Plantation Single Cask Fiji 2011 Marsala především svému mistrovskému procesu stáčení. S prvotními tóny kokosu, pečené banány, javorového sirupu a tabáku na první čich, doplněné o podtóny kokosových bonbónů, starých knih a vanilky, tento rum nabízí opravdové smyslové potěšení.

Chuť je stejně bohatá a komplexní jako aroma. Ovoce, hřebíček, tabák a trocha perníku z Marsaly se dokonale mísí s dlouhým, teplým dozvukem karamelu. Jde o silný, ale jemně vyvážený rum s alkoholickým obsahem 50,2%.

Plantation Single Cask Fiji 2011 Marsala je pakován v elegantní lahvi, která zdůrazňuje jedinečnost a exkluzivitu tohoto produktu. Je ideálním dárkem pro sběratele nebo pro ty, kteří si chtějí dopřát speciální a luxusní rumový zážitek.

Naše hodnocení