Zacapa La Pasión

Kategorie:

Popis

Zacapa La Pasión je exkluzivní rum, který oslavuje vášeň a odedávání těch, kteří ho vytvářejí. Tento jedinečný nápoj je vyrobený v Guatemalských horách v malé destilérce po více než 200 let trvající tradici. Rum je zraje v pralesním prostředí při konstantních teplotách a vlhkosti, což mu propůjčuje jeho nezaměnitelnou chuť.

Zacapa La Pasión je vyroben podle tradiční metody „Sistema Solera“, kde je starý rum míchán s novějším, což vytváří dokonale vyvážený a bohatý rum. Tento rum se vyznačuje jemnými tóny karamelu, medu, koření, ovoce a dubového dřeva s dlouhotrvajícím závěrem.

Obsah alkoholu v Zacapa La Pasión je typický pro rum – 40 %. Balení tohoto rumu je navrženo tak, aby reflektovalo jeho luxusní charakter. Lahvován je v elegantní skleněné láhvi s detaily, které zdobí jeho unikátní etiketa a uzávěr.

Zacapa La Pasión je ideální pro ty, kteří si chtějí dopřát jedinečný a luxusní zážitek. Je to dokonalý rum pro příležitosti, kdy chcete oslavit něco výjimečného nebo si prostě dopřát něco speciálního.

Naše hodnocení