Ron Zacapa La Doma Heavenly Cask Collection 0,7l 40% L.E. Tuba

Kategorie:

Popis

Ron Zacapa La Doma Heavenly Cask Collection 0,7l 40% L.E. Tuba je omezená edice rumu prémiové kvality, který je pokládán za jeden z nejlepších na světě. Tento luxusní rum pochází z Guatemaly, kde je zrazený na výšce přes 2000 metrů a to dokonce až 15 let v zakázkově vyráběných sudech pod názvem “The House Above the Clouds”.

Vyrábí se z extra zralé třtiny, která se sklízí ručně a následně pomalu lisuje za použití tradiční metody zvané “The Art of Slow”. Ron Zacapa La Doma Heavenly Cask Collection se poté zraje v sudech, které dříve sloužily k zrání amerických whisky, šeríků a vín Pedro Ximénez.

Tento rum nabízí velmi komplexní chuť, ve které najdeme tóny karamelu, sušeného ovoce, mletých koření a tmavé čokolády. Finales je dlouhé a krásně vyvážené, kde se mísí příjemná hořkost a sladkost.

Ron Zacapa La Doma Heavenly Cask Collection je prezentován v elegantním dárkovém balení, který zdobí obraz zaměstnanců destilérky. Každá láhev je navíc pečlivě označená a číslována, což dále zdůrazňuje jedinečnou kvalitu a omezenost této edice.

Tato lahodná, mimořádně vyvážená a sofistikovaná chuť rumu je dokonalým dárkem pro každého milovníka rumu. Je skvělý jako svařák, ale je také vynikající k pití samotného, nejlépe s ledem nebo jako součást koktejlů.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Zacapa

Země lahvování

Guatemala

Země

Guatemala

Obsah alkoholu %

40

Barva

Tmavě mahagonová

Doba zrání

6 – 24 let

Rok lahvování

2020

Zrání / typ sudu

Whiskey

Série

Heavenly Cask Collection

Objem

0.7 l

Chuť

Cukrová třtina,, Tropické ovoce,, Dřevo,, Banán,, Ananas,, Vanilka

Limitovaná edice

Ano