Plantation Single Cask Belize 2015 Cherry Liqueur

Kategorie:

Popis

Plantation Single Cask Belize 2015 Cherry Liqueur je osvěžující a výjimečný rum, který je výsledkem vysoce kvalitního procesu výroby rumu, který zahrnuje jeho odbourávání jak v karibských, tak ve francouzských dubových sudech. Vyprodukován v roce 2015 v Belize, tento rum má jedinečný a komplexní profil chutě, který se postupně projevuje na jazyku.

V porovnání s klasickým rumem, tento odrůdový nápoj nabízí očekávanou sladkost ovocných a kořeněných tónů, ale také dodává nečekaný twist s přívlastkem “Cherry Liqueur”. Toto označení naznačuje jeho jedinečnou a intenzivní chuť na bázi lískových třešní, která je doplněna o jemné odstíny vanilky, karamelu a dalších tropických ovoce.

Typický pro Plantation, Single Cask Belize 2015 Cherry Liqueur zaujme svým lákavým vonným profilem, který je plný tónů zralého ovoce, sladké třešně a elegantního dřeva. V ústech je rum krásně vyvážený, s jemnou sladkostí a bohatou chutí, která zahrnuje náznaky kávy, čokolády a dubu.

Tento rum je výjimečný ve své třídě – je to nápoj pro opravdové znalce, kteří ocení jeho jedinečné a sofistikované chutě. Bez ohledu na to, zda ho pijete čistý, nebo ho používáte jako součást koktejlu, Plantation Single Cask Belize 2015 Cherry Liqueur je jistotou, že zanechá trvalý dojem.

Naše hodnocení