S.B.S. Dominican Republic 2012 Bourbon and Port Cask

Kategorie:

Popis

S.B.S. Dominican Republic 2012 Bourbon and Port Cask je omezená edice rumu, který byl představen firmou Single Barrel Selection. Tento výjimečný rum je mixem lihovin destilovaných v roce 2012 v Dominikánské republice. Prvotní zrání proběhlo ve sudech po burbonu, následně část rumu byla přeložena do sudů po portském víně, což dodalo rumu unikátní chuťový profil.

S.B.S. Dominican Republic 2012 Bourbon and Port Cask se může pochlubit bohatými tóny tmavé čokolády, hrozinek a třešňového dřeva, které se krásně mísí s výraznými tóny zralých tmavých ovoce a pražených ořechů. Toto vše je doplněno středně dlouhým závěrem s note o koření jako je skořice a hřebíček. Vůně rumu je plná sladkých a ovocných tónů.

Tento rum je vhodný ke konzumaci samotného, nejlépe vychlazený na teplotu 18-20°C. S.B.S. Dominican Republic 2012 Bourbon and Port Cask je balen do elegantní lahve o obsahu 0,7l a obsahuje 55% alkoholu.

Je to skvělý hodnotný doplněk ke každé kolekci rumů, který s sebou nese příběh exotické Dominikánské republiky a kvalitního stáří a zrání.

Naše hodnocení