Matusalem Gran Reserva 15 Box

Kategorie:

Popis

Matusalem Gran Reserva 15 Box je prémiový set, který obsahuje 700 ml lahvičku jednoho z nejlepších a nejdéle stárnoucích rumů na světě – Matusalem Gran Reserva 15. Tento mimořádný rum je známý svým unikátním smooth profilem a bohatými chutěmi, které dokonale zapadají do prémiových koktejlů i do přímé konzumace.

Rum Matusalem Gran Reserva 15 je vyrobený v Dominikánské republice metodou Solera, která zahrnuje proces stárnutí více druhů rumů dohromady po dobu 15 let ve španělských dubových sudech. Tato metoda vytváří jedinečnou, nezaměnitelnou chuť s tóny karamelu, kokosu, cedru a orchidejí.

V setu Matusalem Gran Reserva 15 Box naleznete nejen samotnou lahvičku tohoto exkluzivního rumu, ale také elegantní dřevěnou krabičku s vybroušeným logem značky. Tento box dodává celému setu luxusní vzhled a z něj vyzařuje pocit exkluzivity a výjimečnosti.

Matusalem Gran Reserva 15 Box je skvělým dárkem pro milovníky rumu a vůbec pro všechny, kteří ocení kvalitní a luxusní alkohol s bohatou historií a tradicí.

Naše hodnocení