S.B.S. Jamaica 2010 WPL Bourbon and Port Cask Matured

Kategorie:

Popis

S.B.S. Jamaica 2010 WPL Bourbon and Port Cask Matured je prémiový rum, který byl destilován v roce 2010 v Jamajce na destilérii Worthy Park. Tento kouzelný mok je výsledkem zráni ve dvou typech sudů – Bourbonovém a Portském, což mu dodává jedinečný charakter a komplexnost chutí.

Po destilaci byl rum nejprve uchováván v borbonových sudech, což mu dodalo sladkou a jemnou chut, následně byl převeden do portských sudů, kde dále zrál a získal hloubku a ovocné tóny vínových lihovin.

To vše mu dodává bohatou, komplexní chuť a vůni, která je plná tónů tmavého ovoce, kořeněných pečených jablek, hřebíčku a jemných náznaků kávy, kakaových bobů a tabáku. V závěru chuti můžeme cítit jemný nádech dřeva a koření.

Rum S.B.S. Jamaica 2010 WPL Bourbon and Port Cask Matured je lahev světově uznávané série Single Barrel Selection, která je známá produkcí vysoce kvalitních limitovaných edic rumů. Každá lahev z této série je unikátní a je označena individuálním číslem sudu a lahvováním.

Ideální je tento rum konzumovat samostatně, aby se mohla plně rozvinout jeho výjimečná chuť a aroma. Je to skutečný požitek pro milovníky rumu a sběratele.

Naše hodnocení