New Grove Savoir Faire Belle Vue Vintage 2005

Kategorie:

Popis

New Grove Savoir Faire Belle Vue Vintage 2005 je vysoce kvalitní rum, který pochází z ostrovního státu Mauricius. Tento silný a plný nápoj je si vyhranil významné místo mezi prestižními světovými rummy.

Na výrobu tohoto špičkového rumu byly použity pouze ty nejkvalitnější třtiny. Destilace proběhla v unikátních měděných kotlích ve stylu Charentaise alembic a následovalo zrání po dobu 10 let v dřevěných sudech z francouzského dubu.

Vůně Belle Vue Vintage 2005 je složitá a přitažlivá, připomínající koženou sedačku, karamelizované ovoce a kořenité dřevo, s jemným nádechem vanilky. V chuti dominuje tón čokolády a kávy, který je doplněný dalšími vrstvami komplexních chutí. Finish je dlouhý a příjemně sladký.

Rum Belle Vue Vintage 2005 je nápoj, který patří do sbírek opravdových znalců. Jeho komplexní chuť a komplexní charakter umocňuje elegantní prezentace – každá láhev je ručně plněna a označena.

Při pití tohoto rumu doporučujeme klasický postup – nejprve ohřát sklenici v dlaních, poté si vychutnat jeho bohatou a složitou vůni a teprve poté ochutnat první doušek. Tím se postupně otevře celá paleta chutí Belle Vue Vintage 2005. Rum je ideální na pomalé popíjení a relaxaci, a to jak v teplých tropických večerech, tak při posezení u krbu v chladnějším počasí.

Naše hodnocení