New Grove Double Cask Acacia

Kategorie:

Popis

New Grove Double Cask Acacia je prémiový rum, který pochází z exotického ostrova Mauricius v Indickém oceánu. Tento velmi vysoce hodnocený rum je první v sérii Double Cask od značky New Grove, která je známá svými kvalitními a jedinečnými rumy.

Vyrobit tento mimořádný alkoholický nápoj trvá 5 let. Začíná se zráním v sudech z francouzského dubu, následně je rum přelit do sudů z akácie, které dodávají skvělý koncový tón.

New Grove Double Cask Acacia je tmavě zlatý rum s bohatým, hlubokým a komplexním profilem chuti. Při degustaci můžete cítit náznaky doutníkového dřeva, kakaa, kávy a koření smíchané s ovocnými tóny jako jsou ostružiny a maliny. Tato jedinečná směs chutí a vůní vytváří nezapomenutelný zážitek.

S obsahem alkoholu 40 % je tento rum skvělý pro konzumaci samostatně jako digestiv, ale také se skvěle hodí do různých koktejlů. Každá láhev New Grove Double Cask Acacia je dodávána v elegantní krabičce, což ji činí dokonalou volbou pro dar.

Cokoli oslavujete, učiňte to s New Grove Double Cask Acacia a vychutnejte si neopakovatelný zážitek z degustace tohoto ohromujícího rumu.

Naše hodnocení