Spirit Explorers Club Barbados Foursquare E.C.S. Mini Pack

Kategorie:

Popis

Spirit Explorers Club Barbados Foursquare E.C.S. Mini Pack je luxusní sada malých lahví rumu určená pro opravdové milovníky tohoto destilátu. Obsahuje vzorky ze speciální kolekce E.C.S. destilérky Foursquare z Barbadosu.

Tato exkluzivní sada nabízí jedinečnou možnost ochutnat a porovnat různé druhy rumu z jedné z nejuznávanějších destilérií na světě. Foursquare je známá svým komplexním procesem výroby a zrání rumu, který využívá různé druhy sudů a nezředěných destilátů.

V Mini Packu od Spirit Explorers Club najdete výběr rumů z E.C.S. kolekce, které jsou charakteristické svou bohatou a plnou chutí s jemnými tóny karibského koření, tropického ovoce a dubu.

Každý vzorek je pečlivě vybrán a označen, aby vám poskytl cenné informace o stáří, způsobu zrání a dalších aspektech, které ovlivňují jeho chuť. K tomuto účelu je součástí sady také detailní průvodce k degustaci, který vám pomůže plně ocenit jednotlivé nuance každého rumu.

Tento Spirit Explorers Club Barbados Foursquare E.C.S. Mini Pack je skvělým dárkem pro sběratele a nadšence do rumů, ale také pro ty, kteří chtějí rozšířit své chuťové obzory a objevit nové oblíbené chutě.

Naše hodnocení