Ron Zacapa Edicion Negra 1l 43% + miniatura

Kategorie:

Popis

Ron Zacapa Edicion Negra 1l 43% + miniatura je exkluzivní rumový set, který představuje ideální kombinaci pro milovníky prvotřídních rumů. Hlavní díl je tvořen 1l láheví značkového guatemalského rumu Ron Zacapa Edicion Negra, který je známý svým jedinečným aroma a chutí.

Ron Zacapa Edicion Negra je unikátní rum, který je vyzráván v dřevěných sudech a je vyroben z fermentovaného třtinového sirupu. Tento luxusní rum je plný tónů tmavé čokolády, karamelu a lehkých kořenitých nuancí. Je charakteristický svým jemným a sametovým finišem. Dokončete své objevování rumu s 43% obsahem alkoholu, který dodává nápoji intenzivní, ale příjemně vyváženou chuť.

Set je doplněn o miniaturu tohoto vynikajícího rumu, který si můžete vychutnat kdekoli na svých cestách. Malá láhev je také skvělý způsob, jak ochutnat tento rum, aniž byste museli otevírat velkou láhev.

Ron Zacapa Edicion Negra 1l 43% + miniatura je skvělým dárkem pro každého milovníka rumu nebo jedinečnou příležitostí k rozšíření vaší soukromé kolekce. Vychutnejte si tento vynikající rum ve své nejčistší formě nebo jako součást koktejlu.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Zacapa

Země

Guatemala

Země lahvování

Guatemala

Destilerie

Industrias Licoreras de Guatemala

Obsah alkoholu %

43

Typ

Melasa,, Španělský

Styl zrání

Tropické

Barva

Tmavě mahagonová

Zrání / typ sudu

Vypálený dubový sud

Objem

1 l

Chuť

Koření,, Kouř,, Dřevo