Millonario Aniversario Reserva 10y 0,7l 40% GB

Kategorie:

Popis

Millonario Aniversario Reserva 10y je prémiový rum pocházející z Peru, kde ho s láskou destilují už více než 10 let. Tato lahodná 40% směs je tvořená z ručně sbírané třtiny z lokalit, kde je země mimořádně bohatá a produkuje nejlepší suroviny. Rum je pečlivě zrán výhradně v sudech z amerického bílého dubu, díky čemuž získává svou typickou zlatohnědou barvu a výjimečnou chuť.

Tato lahůdka nabízí komplexní chuťový profil, v němž převažují tóny vanilky, karamelu, oříšků a lehkého dřeva. V ústech je jemná, ale plná, s dlouhým a příjemně sladkým dozvukem. Millonario Aniversario Reserva 10y lze vychutnat samotnou nebo jako součást koktejlu.

Baleno v elegantní, těžké láhvi o objemu 0,7 litru, doplněné o dřevěnou zátku a ozdobný obal s logem Millonario. Díky tomu je ideální jako dárek pro milovníky rumu nebo sběratele alkoholických specialit. Millonario Aniversario Reserva 10y skutečně představuje slavnostní oslavu toho nejlepšího, co nám může nabídnout peruánská půda a mistrovství místních destilérů.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Millonario

Země

Peru

Země lahvování

Peru

Destilerie

Ron Millonario Distillery

Způsob destilace

Column still

Obsah alkoholu %

40

Styl zrání

Tropické

Typ

Melasa,, Španělský

Barva

Tmavě zlatá

Styl

Golden,, Blend

Doba zrání

10 let

Zrání / typ sudu

Oloroso Sherry Cask,, Bourbon

Objem

0.7 l

Chuť

Meruňka,, Banán,, Čokoláda,, Švestka,, Vanilka