Zaya Gran Reserva 16y 0,7l 40%

Kategorie:

Popis

Zaya Gran Reserva 16y 0,7l 40% je luxusní trinidádský rum, který představuje samotnou špičku v oblasti rumové produkce. Vyrobena z nejkvalitnější třtinové melasy, tato edice je speciálně stárnutá po dobu 16 let v dubových sudech, což jí uděluje její jedinečnou hloubku a bohatost chuti.

Rum má bohatou, tmavou barvu připomínající med a jeho aroma je nádherně komplexní, s nádechem karamelu, čokolády, vanilky a rozinek. Jeho chuť má skvělý rozměr s prvky ovoce, skořice a jemného dřeva, které se krásně snoubí se sladkostí melasy a končí jemně pikantním dozvukem.

Díky své hladkosti a jemnosti je Zaya Gran Reserva 16y 0,7l 40% ideální na popíjení samotné nebo jako součást koktejlů. Tato lahodná pochoutka láká k pomalému a uvolněnému pití, abyste si mohli opravdu vychutnat všechny nuance jeho chuti.

Představuje velmi zdařilý mix třtinových rumů, které se navzájem skvěle doplňují a vytváří unikátní chuťový profil. Tato premium verze je prezentována v elegantní lahvi, která zaujme na první pohled a vhodně podtrhne exkluzivitu tohoto výrobku.

Zaya Gran Reserva 16y 0,7l 40% je skvělou volbou pro milovníky rumu, kteří si chtějí dopřát opravdu výjimečný zážitek, ale rovněž i pro ty, kdo hledají dárek pro někoho, kdo si užívá opravdových gurmánských požitků.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Zaya

Země

Trinidad

Země lahvování

Trinidad a Tobago

Destilerie

Trinidad Distillers Ltd

Obsah alkoholu %

40

Typ

Melasa,, Anglický

Styl zrání

Tropické

Styl

Dark

Barva

Tmavá

Doba zrání

16 let

Objem

0.7 l

Chuť

Kakao,, Čokoláda,, Muškátový oříšek,, Dřevo,, Vanilka