Santos Dumont Gewürztraminer XO 0,7l 40%

Kategorie:

Popis

Santos Dumont Gewürztraminer XO je luxusní, vysoce kvalitní líhovina s obsahem alkoholu 40%. Jedná se o destilát vyráběný ze speciální odrůdy hroznů – Gewürztraminer. Navzdory tomu, že se často označuje jako brandy, je destilován jinou technologií a má jiné charakteristiky. Santos Dumont Gewürztraminer XO se vyznačuje nádhernou zlatou barvou, která se krásně mění v jantarovou barvu, pokud se světlo z refrakce skla promítne do sklenice.

Vůně je silná a komplexní, s tóny růží, tropického ovoce a pikantních koření. Chuť je bohatá a plná, jemně ostrá s hřejivým, dlouhotrvajícím finišem. Tato unikátní záležitost má velmi dobře vyváženou, jemnou chuť s tóny gruzínského ovoce, pikantního koření a medu.

Láhev má objem 0,7 litru a je zaplombována a etiketována, což zaručuje originalitu a kvalitu produktu. Santos Dumont Gewürztraminer XO se pije nejčastěji jako digestiv, ale je také skvělým doplňkem k řadě pokrmů, zejména k těm, které obsahují hru nebo exotické ovoce.

Tento nápoj ocení každý, kdo má rád jedinečné a nekonvenční chutě. Je ideální pro speciální příležitosti, nebo jako dárek pro milovníky kvalitního alkoholu.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Santos Dumont

Země

Brazílie

Obsah alkoholu %

40

Barva

Zlatá

Classification / Druh

XO

Zrání / typ sudu

Sladké víno

Objem

0.7 l

Chuť

Květnaté tóny,, Meduňka,, Pomeranč,, Koření