Sérum Gorgas Gran reserva 8y 0,7l 40%

Kategorie:

Popis

Sérum Gorgas Gran reserva 8y je prémiovým alkoholickým nápojem, který svou jedinečností zaujme i nejnáročnější gurmány. Toto vysoce kvalitní sérum prošlo delikátním procesem destilace a následně dozrávalo po dobu osmi let ve vybraných dubových sudech. Se svým objemem 0,7 litru a obsahem alkoholu 40 % je ideální volbou pro speciální příležitosti a slavnostní momenty.

Lahev je elegantní a její design podtrhuje výjimečnost tohoto nápoje. V chuti Sérum Gorgas Gran Reserva 8y rozpoznáte jemný nádech karamelu, vanilky a ořechů, který je perfektně vyvážen s lehkou dochutí dubu a koření z dlouhého zrání. Toto sérum je skvělým doplňkem pro každou domácí nebo profesionální barovou sadu a stane se jistě inspirací pro tvorbu zajímavých koktejlů.

Sérum Gorgas Gran Reserva 8y je také fantastickým dárkem pro milovníky alkoholických specialit. Tento nápoj je pravou esencí tradiční výroby a skvělou volbou pro ty, kteří ocení komplexní chuťový profil a dlouho trvající dojem na patře. Díky luxusnímu balení a prémiové kvalitě bude tento dárek jistě velmi oceněn.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Sérum

Země lahvování

Panama

Země

Panama

Obsah alkoholu %

40

Způsob destilace

Column still

Styl zrání

Tropické

Typ

Melasa,, Španělský

Styl

Golden,, Reserve

Barva

Světlý jantar

Doba zrání

8 let

Objem

0.7 l

Aroma

Dřevo,

Chuť

Tabák,, Bylinky