Rum Trois Rivieres Blanc Cuvee De L’Ocean 0,7l 42%

Kategorie:

Popis

Rum Trois Rivieres Blanc Cuvee De L’Ocean je prvotřídní rum francouzské značky Trois Rivieres, vyrobený na ostrově Martinik v Karibiku. Tato edice je charakteristická svou vazbou na oceán, což odráží unikátní růst cukrové třtiny v blízkosti pobřeží.

Cuvee De L’Ocean nabízí objevování harmonie mezi rumem a mořem. Tento bílý, 42% rum je vyroben z přírodní šťávy z cukrové třtiny, kterou sklizeň přímo u oceánu dodává jedinečný charakter. Představuje silný a bohatý aromatický profil, který bohatě ladí s mnoha koktejly.

Rum Trois Rivieres Blanc Cuvee De L’Ocean vás okouzlí svou svěží a jemně slanou chutí. Jeho aroma je plné nádherných tónů cukrové třtiny, jemuž vévodí jemná mineralita a tóny mořské soli. To vše je doplněno jemnou stopou citrusů a exotického ovoce.

Toto balení obsahuje 0,7 l tohoto unikátního rumu. Je baleno v eleganci jednoduché lahve, která umožňuje naplno se soustředit na obsah tohoto skvělého rumu. Je vhodný pro různé příležitosti, ať už jako dárek pro milovníka rumu, nebo pro svůj vlastní požitek. Rum Trois Rivieres Blanc Cuvee De L’Ocean představuje skvělý zážitek pro všechny, kteří mají rádi experimentování s chutěmi a objevování nových směrů v mixologii.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Trois Rivieres

Země

Martinik

Země lahvování

Martinik

Destilerie

Distilleries de Sainte Luce Trois Rivieres

Obsah alkoholu %

42

Způsob destilace

Column still

Typ

Agricole rumy (zemědělské),, Francouzský

Styl zrání

Tropické

Styl

White

Barva

Průzračná

Objem

0.7 l

Chuť

Cukrová třtina,, Bylinky