Ron Barceló Gran Anejo 1,75l 37,5%

Kategorie:

Popis

Ron Barceló Gran Anejo 1,75l 37,5% je vysoce kvalitní dominikánský rum z produkce zavedené značky Ron Barceló. Tento světově uznávaný rum je oblíbený díky své hloubce chuti a aroma. Je zrající v dubových sudech, což mu dodává jeho jedinečný charakter a bohatost.

Rum má bohatou tmavě zlatou barvu. Ve vůni můžete cítit tóny karamelu, banánu a trochu koření. Chutná lehce nasládle s nádechem dubového dřeva, medu a sušeného ovoce. Dochucuje se tóny vanilky a koření, které zvyšují komplexnost jeho chuti.

Ron Barceló Gran Anejo rum má obsah alkoholu 37,5%. Je ideální pro pití na ledu, ale i jako součást různých koktejlů. Díky své velikosti 1,75l se hodí pro společenské události nebo jako dárek pro milovníky rumu.

Produkty Ron Barceló kombinují tradici a kvalitu řemesla s inovací a udržitelností, aby nabídli rumy nejvyšší kvality. Firma Ron Barceló byla založena v roce 1930 a je jedním z největších výrobců rumu na Dominikánské republice. Její produkty jsou exportovány do více než 50 zemí po celém světě.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Barceló –⁠ karibské rumy

Země lahvování

Dominikánská Republika

Země

Dominikánská republika

Destilerie

Ron Barcelo distillery

Obsah alkoholu %

37,5

Typ

Španělský,, Melasa

Styl zrání

Tropické

Styl

Anejo,, Golden

Barva

Tmavě jantarová

Zrání / typ sudu

Whisky Finish,, Bourbon

Objem

1.75 l

Chuť

Karamel