Plantation Black Cask Barbados & Venezuela 0,7l 40%

Kategorie:

Popis

Plantation Black Cask Barbados & Venezuela je nevšední kvalitní rum, představující jedinečnou kombinaci rumů z Barbadosu a Venezuely, které byly starostlivě vybrány a smíchány za účelem vytvoření mimořádně lahodného, bohatého a aromatického rumu.

Tento exkluzivní nápoj má objem 0,7 litru a obsah alkoholu 40%. Jeho výjimečnost spočívá v tom, že po primární destilaci a zrání v tropech, proběhla další fáze zrání v chladnějším klimatu ve Francii, přesněji v sudech po rumu Plantation Black Cask. Tato metoda dává rumu jeho jedinečný charakter a hloubku chuti.

Na nosu je Plantation Black Cask plný exotických kořenitých tónů doprovázených nádechy karamelu a vanilky, s lehkým dotykem medu a ořechů. Chutnávka je bohatá a plná, s výraznou sladkostí medu a karamelu, doplněnou o tóny ovoce a koření s jemně pikantním závěrem.

Tento rum je ideální na pomalé popíjení a vychutnávání bez spěchu. Můžete jej pít nejlépe čistý nebo „on the rocks”. Je také perfektní jako součást koktejlů.

Zkrátka, Plantation Black Cask Barbados & Venezuela je vysoce oceněný mezi milovníky rumu za svou výjimečnou kvalitu, a doporučujeme jej vřele všem, kdo hledají nové gastronomické zážitky.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Plantation Rum

Země

Barbados,, Venezuela

Destilerie

West indies Rum Distillery,, Destilería Sofa

Obsah alkoholu %

40

Styl zrání

Kontinentální,, Tropické

Zrání / typ sudu

Bourbon,, Cognac Ferrand

Objem

0.7 l