Legendario Aňejo Oro 0,7l 38%

Kategorie:

Popis

Legendario Aňejo Oro je vynikající kubánský rum, který vyniká svou jemností, bohatou chutí a příjemnou vůní. Jeho obsahem je 38% alkoholu, což je ideální pro ty, kteří hledají něco silnějšího, ale stále příjemného. Rum je dodáván v balení o objemu 0,7 l.

Legendario Aňejo Oro je vyráběn z měkké odrůdy cukrové třtiny, která je pečlivě vybrána, aby poskytovala nejbohatší a nejhlubší chuť. Po destilaci je tento rum uležený v dubových sudech, kde získává svou charakteristickou amber zlatou barvu a unikátní chuť. Po uležení tento rum projde procesem filtrování, který odstraňuje přebytečný alkohol a zanechává jen čistého, hladkého a bohatého rumu.

Chuť Legendario Aňejo Oro je plná s jemnými tóny vanilky, karamelu a kořenitých bylin, které se dokonale snoubí s hřejivými tóny dubu. Vůně je stejně lahodná, s náznaky exotického ovoce, kůže a tabáku.

Legendario Aňejo Oro je ideální pro konzumaci samotné, na ledu nebo jako součást koktejlů. Bez ohledu na to, jak ho preferujete, Legendario Aňejo Oro poskytuje skvělý zážitek, který splní vaše očekávání.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Legendario

Země

Kuba

Obsah alkoholu %

38

Styl zrání

Tropické

Barva

Jantarová

Zrání / typ sudu

Bourbon cask,, Americký bílý dub

Objem

0.7 l