Rom De Luxe Wild Series No.30 Trinidad 0,7l 60,5% L.E.

Kategorie:

Popis

Rom De Luxe Wild Series No.30 Trinidad je limitovaná edice prémiového rumu s obsahem alkoholu 60,5%. Tento kvalitní nápoj je balen v objemném skleněném balení o velikosti 0,7 litru. Pochází z ostrova Trinidad z oblasti Karibiku, známé produkcí velmi kvalitních rumů.

Tento exkluzivní rum je číslo 30 v řadě Wild Series, což je nekompromisní řada těch nejlepších rumů značky De Luxe. Vyniká intenzivním a plným chutí, která má komplexní strukturu s dobře vyváženými tóny ovoce, koření a dřeva.

Díky vysokému obsahu alkoholu je tento rum vhodný pro zkušené degustátory, ale i pro ty, kteří se chtějí seznámit s širokou paletou chuti a vůní tohoto oblíbeného alkoholického nápoje. Rom De Luxe Wild Series No.30 Trinidad je skvělým dárkem pro milovníky rumu, může být také elegantním doplňkem k vašemu barovému stánku.

Doporučujeme degustovat tento rum samotný, aby jste mohli plně ocenit jeho jedinečnou chut´. Užijte si tento luxusní nápoj jako digestiv po dobrém jídle nebo jako součást večerního relaxu.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Rom De Luxe

Země

Trinidad

Destilerie

Trinidad Distillers Ltd

Obsah alkoholu %

60,5

Styl zrání

Tropické

Rok lahvování

2022

Zrání / typ sudu

Ex-bourbon

Objem

0.7 l

Limitovaná edice

Ano