Skunk Rum Batch 3 0,5l 69,3%

Kategorie:

Popis

Skunk Rum Batch 3 je luxusní, ručně vyráběný rum, který představuje jedinečný mix tradice a inovace. Tento rum je třetím vydáním z naší špičkové série Skunk a je omezeného vydání, což z něj dělá cenný kousek pro sběratele a milovníky rumu.

Jako rum s neuvěřitelnou silou 69,3% alkoholu, Skunk Rum Batch 3 nabízí intenzivní a plně silný chuťový zážitek. Je balen v 0,5-litrové láhvi, která dokonale vystihuje jeho robustní charakter a vynikající kvalitu.

Původně destilováný ve vysoce kvalitním měděném kotli, Skunk Rum Batch 3 je následně zrající v sudech po bourbonu, což mu dodává jeho charakteristickou hloubku a bohatost. Má tóny karamelu, vanilky a koření, které jsou dokonale vyvážené a harmonické.

Tento výjimečný rum je ideální pro pití samotného, pro jemné popíjení nebo jako základ pro luxusní koktejly. Skunk Rum Batch 3 je opravdový skvost v naší kolekci a dokázal zaujmout a okouzlit i ty nejnáročnější znalce rumu. Jeho výjimečný charakter a jedinečná chuť jej řadí mezi nejlepší rummy na světě.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

A Clean Spirit

Země

Dánsko

Obsah alkoholu %

69,3

Objem

0.5 l