Rum Explorer Belize 5y 0,7l 41%

Kategorie:

Popis

Rum Explorer Belize 5y je výjimečný rum s originálním šarmem a osobitostí, který vytváří neopakovatelný zážitek pro všechny milovníky kvalitního alkoholu. Jeho výroba pochází z Belize, země známé svou bohatou historií v oblasti pěstování cukrové třtiny a výroby rumu. Tento pětiletý rum je destilován z fermentované melasy a následně zraje po dobu 5 let v dřevěných sudech, což mu dodává jeho typickou zlatavou barvu a jedinečný, plný a vyvážený chuťový profil.

Rum Explorer Belize 5y má jemnou aroma plné tónů vanilky a koření, které se při degustaci ještě více prohlubuje, doplněné o nuance dubu a kůže. V chuti je přítomna sladká melasa, koření a touha po dalším doušku. Stupeň alkoholu 41% mu dodává silu a plnost, ale zároveň není nijak agresivní, takže si ho můžete vychutnávat samotný, na ledu, nebo jako součást různých koktejlů.

Tento rum je balen v 0,7l lahvi, takže je ideální pro sdílení s přáteli či rodinou při různých příležitostech, zároveň je to ale také skvělý dárek pro všechny milovníky kvalitního rumu, či pro ty, kteří se chtějí do světa rumu teprve ponořit. Rum Explorer Belize 5y je tedy nejen vysoce kvalitní produkt, ale také skutečným zážitkem, který stojí za to vyzkoušet.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Chateau du Breuil

Země

Belize

Obsah alkoholu %

41

Barva

Jantarová

Doba zrání

5 let

Objem

0.7 l

Chuť

Skořice,, Rozinky,, Kandované ovoce