Takamaka Extra Noir 0,7l 43%

Kategorie:

Popis

Takamaka Extra Noir je luxusní tmavý rum pocházející ze Seychel. Je známý svou intenzivní, ale přitom jemnou chutí, která je vynikající nejen samotná, ale i jako ingredience do koktejlů.

Pojmenován je podle slavné zátoky na ostrově Mahé, kde se nachází destilérka. Takamaka Extra Noir je vyráběn v malých sériích z místní cukrové třtiny a zraje po dobu nejméně 8 let v bourbonových sudech. Tato metoda mu propůjčuje jeho typickou tmavou barvu a komplexní chuťový profil.

Rum má jemný aroma s tóny ovoce, karamelu a vanilky, které jsou doprovázeny tóny dřeva z vyzrálých sudech. V chuti dominuje káva, čokoláda a koření, které se mísí s jemnými náznaky ořechů a tabáku.

Tento rum má vyšší obsah alkoholu 43%, což ho činí silnějším a plnějším. Jeho unikátní chuť a aroma je nejlépe vychutnat jako součást premium koktejlů nebo jako pálenka na samostatné požití.

Objem láhve je 0,7 litru – ideální množství, ať už uvítáte hosty na večírcích, potřebujete dárek pro milovníky rumu, nebo si jen chcete vychutnat večer s luxusním pitím. Balení rumu Takamaka Extra Noir je elegantní, což ho činí skvělou volbou také do vaší domácí sbírky lihovin. Dejte si tak kousek exotických Seychel přímo do vašeho obývacího pokoje.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Takamaka rumy

Země

Seychelské ostrovy

Obsah alkoholu %

43

Objem

0.7 l