Privateer Navy Yard 0,04l 55,4%

Kategorie:

Popis

Privateer Navy Yard je výjimečný rum, který v sobě spojuje nezaměnitelný styl a kvalitu. Tento skvost je prezentován v 0,04l lahvi, což je ideální pro ty, kteří si chtějí vychutnat opravdu kvalitní rum v mírnější variantě.

Privateer Navy Yard je ochucen na 55,4%, což mu dodává silný a výrazný aromat. Tento rum je vytvořený s použitím nejkvalitnějších surovin a za použití tradičných destilačních technik. Kombinace těchto prvků zajišťuje jedinečnou chuť a aroma.

Lahvován ve své přirozené barvě bez filtru, tento rum je doslova napěchovaný plnou chutí a charakterem, který z něj dělá skutečný klenot mezi různými druhy rumu. Všechny tyto prvky přispívají k tomu, že Privateer Navy Yard je opravdovým zážitkem pro všechny milovníky rumu.

Celkově je Privateer Navy Yard ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní, silný a aromatický rum, který přináší nezapomenutelný zážitek. Jeho jedinečná chuť a výrazné aroma z něj dělají skvělý doplněk k jakékoliv sbírce nebo jako luxusní dar pro někoho speciálního.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Privateer Rum Distillery

Země

USA

Obsah alkoholu %

55,4

Objem

0.04 l