Ron Sostenible Experimental Port Cask 0,7l 43% L.E.

Kategorie:

Popis

Ron Sostenible Experimental Port Cask je omezená edice prémiového rumu, jejž vyznačuje objem 0,7 litru a obsahem alkoholu 43%. Tento vysoce kvalitní rum je výsledkem experimentálního procesu, během kterého byl rum po dobu několika let zraje v sudech po portském víně. To mu dodává jedinečný charakter a specifické chuťové nuance.

Rum se řadí do kategorie sostenible, což znamená, že výroba tohoto rumu je udržitelná a ekologicky zodpovědná. Při výrobě se dbá na zachování přírodních zdrojů a minimalizaci dopadu na životní prostředí.

Jeho chuť je komplexní s tóny červeného ovoce, karamelu a koření, doplněnou o elegantní dřevnatý podtón se sladkým portským dozvukem. Je ideální pro savoré degustace a jako součást luxusních koktejlů.

Svým designem a vkusnou prezentací je tento produkt ideálním dárkem pro milovníky rumu a gurmány. Každá láhev je označena unikátním číslem, což zdůrazňuje její exkluzivitu a jedinečnost. Ron Sostenible Experimental Port Cask je pravým uměleckým dílem mezi různými druhy rumu.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

A Clean Spirit

Země

Dánsko

Obsah alkoholu %

43

Objem

0.7 l

Limitovaná edice

Ano