Samaroli Yehmon Retro 0,7l 49% GB L.E.

Kategorie:

Popis

Samaroli Yehmon Retro je limitovaná edice prémiového whisky, vyrobené slavným italským nezávislým lahvovatelem, Samaroli. Tato whisky má objem 0,7 litru a obsahuje 49% alkoholu. Přibližuje se k chuti a stylu whisky ze 70. let minulého století a přináší skvělé retro zážitky pro fajnšmekry a sběratele.

Příchuť Samaroli Yehmon Retro je charakteristická unikátními tóny vanilky, medu a tmavé čokolády, doplněné o tóny sušeného ovoce a koření. Konečný dojem je bohatý, s dlouhým a vyváženým závěrem.

Představení Samaroli Yehmon Retro je symbolické, protože je věnováno výročí tradičního italského výrobce spirálových nápojů, Samaroli, který byl založen v roce 1968. Je to pravá pocta jejich odbornosti a umění výroby whisky. Tato speciální edice je prezentována v elegantní lahvi s vintage designem, což jí dodává ještě větší punc exkluzivity.

Samaroli Yehmon Retro je vyráběna v limitované edici, což znamená, že počet lahví je omezen, dělá z ní vzácný a cenný kousek pro sběratele whisky z celého světa. Skvělá volba pro ty, kdo oceňují kvalitní whisky s jedinečným charakterem.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Samaroli

Země

Skotsko

Země lahvování

Skotsko

Obsah alkoholu %

49

Typ

Blended

Rok lahvování

2022

Objem

0.7 l

Limitovaná edice

Ano