Puntacana Club Ron Viejo 0,7l 37,5%

Kategorie:

Popis

Puntacana Club Ron Viejo je prémiový rum pocházející z Dominikánské republiky. Tento podmanivý destilát je známý pro svou excelentní chuť a sofistikovanou aromatickou paletu, kterou získává díky dlouhému zrání v dubových sudech.

S obsahem alkoholu 37,5% a objemem 0,7l tento rum poskytuje vyvážený zážitek s plným tělem a mírným koncem. Puntacana Club Ron Viejo se vyznačuje tóny ořechů, karamelu, vanilky a hřebíčku, které vytvářejí bohatou a složitou chuť, která osloví i nejnáročnější rumové fajnšmekry.

Láhev Puntacana Club Ron Viejo s sebou přináší kousek karibského slunce, ideální pro ty, kteří si chtějí vychutnat trochu exotiky. Ať už ho pijete samotného, na ledu nebo jako součást koktejlu, jeho jedinečná chuť vás určitě okouzlí.

Jeho elegantní design láhve vyjadřuje luxus a kvalitu, což dělá z tohoto rumu skvělý dárek pro milovníky likérů nebo jako doplněk domácí kolekce lahodných alkoholických nápojů. Puntacana Club Ron Viejo představuje kombinaci tradice, umění a vášně pro výrobu rumu a je symbolem skutečné karibské atmosféry.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Oliver&Oliver, Puntacana

Země

Dominikánská republika

Obsah alkoholu %

37,5

Objem

0.7 l