Quorhum Anos Oporto Finish 30 0,7l 40% L.E.

Kategorie:

Popis

Quorhum Anos Oporto Finish 30 0,7l 40% L.E. je prémiový rum, který si získá nejen milovníky tento alkoholického nápoje, ale i všechny, kdo mají rádi výjimečné chuťové zážitky. Tento vysoce kvalitní rum pochází z Dominikánské republiky, kde je vyráběn tradičními metodami.

Jeho unikátnost spočívá ve vyzrání po dobu 30 let v sudech po portském víně, které mu dodávají výrazný a nezaměnitelný charakter. Díky tomuto procesu získává svou jemnou a komplexní chuť s nádechem čokolády, kávy, karamelu a exotického ovoce. Vůně tohoto rumu je naladěna na stejných tónech s převahou vanilky, koření a dubu.

S obsahem 40% alkoholu a objemem 0,7 litru je ideální na pozvolné popíjení a vychutnávání. Limitovaná edice (L.E.) tohto produktu navíc zaručuje exkluzivitu a jedinečnost tohoto nápoje.

Quorhum Anos Oporto Finish 30 je prezentován v elegantní lahvi, která podtrhuje jeho exkluzivitu a prémiový charakter rumu. Tento skvělý rum je dokonalým dárkem pro ty, kteří ocení jeho jedinečný původ, postup výroby a nevšední chuť.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Quorhum, Oliver&Oliver

Země

Dominikánská republika

Obsah alkoholu %

40

Barva

Tmavě mahagonová

Zrání / typ sudu

Port Cask

Objem

0.7 l

Chuť

Káva,, Čokoláda,, Vanilka,, Sušené ovoce

Limitovaná edice

Ano