Ron Esclavo Stauning Whisky 0,7l 46% GB L.E.

Kategorie:

Popis

Ron Esclavo Stauning Whisky je omezená edice ľahko dostupné za okamžitý nákup. Tento vychýrený nápoj je produkován v kombinácii klasických rumových a whisky techník, čo z neho vytvára jedinečný a nezabudnuteľný zážitok pre všetky vaše zmysly.

Tento luxusný produkt má objem 0,7l a obsahuje 46% alkoholu. Jeho sila a plnosť chutí vychádzajú na povrch v každom zvláštnom ťahu.

V balení dostávate elegantnú fľašu s retro dizajnom, ktorá vyzdvihuje kvalitu a exkluzivitu tohto produktu. Fľaša je dodávaná v elegantnej krabičke, ktorá jednoducho núti stáť na výstupe vašej domácej kolekcie alkoholických nápojov alebo ako dokonalý darček pre milovníkov whisky.

Ron Esclavo Stauning Whisky nielenže skvele chutí, ale je aj vizuálne príťažlivý a dodáva pocit luxusu. Tento produkt je ideálny pre tých, ktorí si vedia vychutnať pravú hodnotu vynikajúceho nápoja.

Vychutnajte si pôžitok z pitia tejto ojedinelej whisky a objavte svet nových chutí a vôň, ktorý tvorí každý ťah. Doprajte si len to najlepšie s Ron Esclavo Stauning Whisky.

Všimnite si, že je to limitovaná edícia, takže sa uistite, že si svoju fľašu zabezpečíte, kým sú ešte k dispozícii.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

1423 – World Class Spirit, Ron Esclavo

Země

Dominikánská republika

Země lahvování

Dánsko

Obsah alkoholu %

46

Způsob destilace

Column still

Typ

Melasa,, Španělský

Styl zrání

Kontinentální

Barva

Jantarově zlatá

Styl

Solera

Zrání / typ sudu

Whisky Finish

Objem

0.7 l

Chuť

Švestka,, Dub,, Rozinky,, Whisky,, Kouř

Limitovaná edice

Ano