Rumový adventní kalendář 2023 24×0,02l 43,7% + 2x sklo GB

Kategorie:

Popis

Objevte krásu a radost z předvánočního období s tímto exkluzivním Rumovým adventním kalendářem. Dokonalým spojením luxusu a tradice, tento kalendář nabízí 24 lahviček výjimečných rumů s obsahem alkoholu 43,7% v objemu 0,02l, což představuje skvělou průzkumnou cestu do světa rumu.

Každý den, kdy se blížíte k svátkům, můžete ochutnat jiný rum z celého světa. Od sladkých a kořeněných rumů ze západní Indie, přes bohaté a plné rumy z Karibiku, po vyvážené a jemné rumy z Latinské Ameriky. Bez ohledu na to, zda jste nováček v oblasti rumu nebo zkušený znalec, tento adventní kalendář představuje ideální způsob, jak prozkoumat a vychutnat různé styly a chutě tohoto oblíbeného nápoje.

Kalendář také obsahuje 2 elegantně tvarované sklenice, které zdůrazňují chuť a aroma každého rumu a jsou ideální pro sdílení tohoto zážitku s blízkým přítelem nebo partnerem.

S virtuální průvodce pro ochutnávání rumů, který nabízí detailní popisy a doporučení pro každý rum, je tento adventní kalendář perfektním darem pro všechny milovníky rumu.

Jakmile objevíte radost z ochutnávání různých rumů každý den, konec roku už nikdy nebude stejný. Připojte se k nám k oslavě adventu 2023 s tímto jedinečným Rumovým adventním kalendářem.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

1423 – World Class Spirit

Obsah alkoholu %

43,7

Rok výroby

2023

Objem

0.02 l