Mount Gay Black Barrel 1l 43% GB

Kategorie:

Popis

Mount Gay Black Barrel je prémiový karibský rum z nejstarší destilérky na světě, která byla založena v roce 1703. Tento jedinečný rum je laskavě zrán v palubových sudech, což mu dává jeho bohatou, komplexní chuť a vysokou kvalitu.

Tento rum je štědře tónovaný tóny opečeného dřeva a jemné pikantnosti, které pocházejí z jeho procesu dvojitého zrání. Jeho textura je bohatá a hladká s vyváženými tóny vanilky a karamele. Rum je nejlepší k užití v koktejlech nebo k pití samotného jako sipping rum.

Mount Gay Black Barrel obsahuje 43% alkoholu, což znamená, že se jedná o velmi silný, intenzivní nápoj. Má objem 1 litr, který přináší dostatečné množství pro sdílení s přáteli nebo rodinou při různých příležitostech.

Tento rum je balený v elegantní láhvi, kde převládá černá barva s červenými detaily, což odráží jeho sílu a intenzitu. Etiketa na láhvi je jednoduchá, elegantní a obsahuje všechny důležité informace o produktu.

Mount Gay Black Barrel je více než jen rum. Je to zážitek, který představuje tradiční karibskou kulturu a řemeslnou výrobu rumu s nekompromisní kvalitou. Je to dokonalý dárek pro milovníky rumu nebo ty, kteří si chtějí dopřát něco skutečně speciálního.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Mount Gay

Země lahvování

Barbados

Země

Barbados

Destilerie

Mount Gay Distilleries Ltd

Způsob destilace

Pot Still

Obsah alkoholu %

43

Typ

Anglický,, Melasa

Styl zrání

Tropické

Styl

Blend,, Golden

Barva

Zlatá

Doba zrání

3 – 7 roky

Zrání / typ sudu

Bourbon

Objem

1 l

Chuť

Dřevo,, Koření,, Vanilka