Santos Dumont Heritage

Kategorie:

Popis

Santos Dumont Heritage je luxusní hodinky od renomovaného švýcarského výrobce hodinek Cartier. Tyto hodinky jsou pojmenované na počest leteckého průkopníka Alberto Santos-Dumonta, který byl významným zákazníkem značky Cartier v raných letech.

Hodinky se vyznačují svým elegantním a sofistikovaným designem, který kombinuje klasický styl se soudobým luxusem. Skříň hodinek je vyrobena z prvotřídního nerezového oceli nebo růžového zlata a je doplněna o krokodýlí řemínek pro maximální komfort a bezpečnost.

Obličej hodinek je vybaven chrómovanými římskými číslicemi a mosaznými ručičkami pro snadné čtení. Jsou také vybaveny švýcarským automatickým strojkem, který zaručuje přesné a spolehlivé sledování času.

Vlastnosti jako safírové sklíčko chrání hodinky před škrábanci a jiným poškozením. Navíc jsou tyto hodinky vodotěsné, což znamená, že je můžete bez obav nosit při plavání nebo potápění.

Pokud hledáte hodinky, které jsou stejně krásné, jako jsou funkční, Santos Dumont Heritage od značky Cartier je skvělá volba. Tyto hodinky nabízejí perfektní kombinaci elegance, pohodlí a výkonu.

Naše hodnocení