Don Papa Baroko

Kategorie: ,

Popis

Don Papa Baroko je prémiový rum pocházející z Filipín, konkrétně z ostrova Negros, který je známý svou bohatou cukrovou třtinou. Tento rum je destilován z melasy, která je často označována jako “černé zlato” kvůli své vysoké kvalitě a bohaté chuti. Don Papa Baroko zraje v dubových sudech po dobu několika let, což mu dodává jeho charakteristickou hloubku a komplexnost.

Barva rumu je sytě jantarová, což svědčí o jeho dlouhém zrání. Vůně je bohatá a intenzivní, s tóny vanilky, medu a kandovaného ovoce, které jsou doplněny jemnými náznaky dubového dřeva a koření. Na patře je Don Papa Baroko hladký a plný, s výraznými chutěmi karamelu, vanilky a tropického ovoce, které jsou harmonicky vyváženy jemnými tóny koření a dubu.

Tento rum je ideální pro pomalé popíjení čistý nebo na ledu, ale také se skvěle hodí do různých koktejlů, kde jeho bohaté chutě mohou skutečně vyniknout. Don Papa Baroko je balen v elegantní láhvi s uměleckým designem, který odráží jeho exotický původ a prémiovou kvalitu. Je to vynikající volba pro milovníky rumu, kteří hledají něco výjimečného a autentického.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Don Papa

Země

Filipíny

Obsah alkoholu %

40

Objem

0.7 l

Limitovaná edice

Ano