Ron Zacapa La Armonia Heavenly Cask Collection 0,7l 40% GB L.E.

Kategorie:

Popis

Ron Zacapa La Armonia Heavenly Cask Collection je jedinečný limitovaný výběr z celosvětově proslulé destilérky Ron Zacapa. Tento rum pochází z Guatemaly, kde je vyráběn podle tradiční metody “Sistema Solera” a leží v dubových sudech v nebeské nadmořské výšce 2300 metrů nad mořem.

La Armonia je vybrán z nejlepších rumových sudů a je limitovanou verzí, dostupnou jen v omezeném množství, což odráží jeho exkluzivitu. Každá láhev rumu je představena v dárkové krabičce, která podtrhuje jeho luxusní charakter.

Rum La Armonia se pyšní bohatým a sofistikovaným profilem chuti. Vyvážené tóny tmavé čokolády, medu, kůže a vanilky v něm harmonicky kontrastují s jemnými odstíny karamelu, dubového dřeva a koření. Je to prémiový rum, který je ideální pro sipping (popíjení), súložně se skvěle hodí i do kvalitního koktejlu.

S obsahem alkoholu 40% a objemem 0,7 litru je to perfektní dar pro milovníky rumu, kteří ocení vyhladěnou chuť a nezaměnitelný charakter tohoto mimořádného nápoje. Ať už je to pro speciální příležitost nebo jako elegantní způsob, jak si užít večer, Ron Zacapa La Armonia Heavenly Cask Collection nenechá nikoho chladným.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Zacapa

Země

Guatemala

Obsah alkoholu %

40

Barva

Tmavě jantarová

Objem

0.7 l

Limitovaná edice

Ano