Ron Varadero Gran Reserva 15y 0,7l 38%

Kategorie:

Popis

Ron Varadero Gran Reserva 15y je karibský rom, který je považován za jeden z nejlepších romů na světě. Produkuje se na Kubě, ve městě Varadero, odkud také pochází jeho název.

Tento rom je vyráběný náročným postupem a jeho zrání trvá 15 let. Vyvíjí se v sudech z amerického dubu, které mu přidávají velmi specifický charakter a jemnou chuť. Má jedinečnou, bohatou a intenzívní aroma s tóny dubu, karamelu, koření a sušeného ovoce.

V chuti je Ron Varadero Gran Reserva 15y měkký a komplexní, s jemnou stopou kouře a silným dozvukem. Jeho alkoholový obsah je 38%, což je v souladu s tradiční kubánskou produkcí.

Lahev má objem 0,7l a je opatřena elegantním designem, který vyvolává atmosféru kubánských cukrových třtinových polí a dlouhé historie výroby rumu.

Ron Varadero Gran Reserva 15y je skvělou volbou pro milovníky rumu, kteří si chtějí dopřát něco výjimečného. Může být také ideálním dárkem pro všechny, kteří oceňují kvalitu a zvláštnosti kubánského rumu. Na tento rum nyní budete vzpomínat se sladkostí a nostalgickým úsměvem.

Naše hodnocení

Další informace

Výrobce / značka:

Varadero

Země

Kuba

Země lahvování

Kuba

Způsob destilace

Column still

Obsah alkoholu %

38

Typ

Melasa,, Španělský

Styl zrání

Tropické

Styl

Golden,, Reserve

Barva

Tmavě jantarová

Doba zrání

15 let

Zrání / typ sudu

Americký dub

Objem

0.7 l

Chuť

Dřevo,, Karamel,, Vanilka